NIJE TO ŠTO MISLITE: Evo koliko puta nedeljno srećni parovi imaju intimne odnose

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo istraživanje će vas iznenaditi!

NIJE TO ŠTO MISLITE: Evo koliko puta nedeljno srećni parovi imaju intimne odnose

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Na uzorku koji obuhvata više od 30 hiljada osoba, tokom poslednjih 40 godina provodilo se detaljno istraživanje, čiji su rezultati objavljivani u stručnom američkom časopisu „Social Psychological and Personality Science“.

– Istraživanje je potvrdilo da su parovi koji vode ljubav jednom sedmično puno srećniji i zadovoljniji od onih koji to čine puno češće – piše u istraživanju.

Foto: Izvor: Unsplash/Womanizer Toys

Par u krevetu

Ovi rezultati sigurno su sve iznenadili, jer se verovatno očekivalo da srećniji parovi imaju češće intimne odnose. Logično objašnjenje je možda da se kroz tih sedam dana, par više "poželi", zbog čega je intimni odnos "slađi", a partneri se trude da ugode drugoj strani u krevetu.

Učestalost seksualnih odnosa je odlična, ako u tome uživaju obe strane. Svaki seksualni život je priča za sebe. Uobičajena učestalost seksualnih odnosa je negde dva do tri puta nedeljno. Sigurno ste se zapitali da li je smanjen broj seksualnih aktivnosti normalan? Nekako i jeste. Ako imate mnogobrojne obaveze, umorni ste, brinete o "milion" stvari dnevno, deci, ručku, sigurno je da kad dođe veče, kad se konačno vidite sa partnerom (ako radite tokom dana), verovatno nećete biti baš raspoloženi. To i ne mora da bude pravilo, sve je različito i zavisi od osobe do osobe. Nekome su intimni odnosi jednom nedeljno sasvim dovoljni, drugima je to malo, a neki parovi u intimi uživaju možda čak i jednom mesečno.

Sve dok živite onako kako vama prija, ne vidimo problem u tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading