PRAVILO OD 6 MINUTA ZA VEĆE UŽIVANJE U INTIMNIM ODNOSIMA!

Autor:

Lifestyle

26.10.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji način da poboljšate intimi život je veoma jednostavan.

PRAVILO OD 6 MINUTA ZA VEĆE UŽIVANJE U INTIMNIM ODNOSIMA!

Foto: Izvor: Unsplash/Womanizer Toys

Bilo da ste osoba koja voli predigru ili vam je bitno samo da dođe do ključne tačke odnosa, ovo jednostavno pravilo doprineće poboljšanju vašeg seksualnog života. Ne, ovoga puta nije reč o seksi vešu za koji morate da izdvojite novac, već o nečemu mnogo jednostavnijem. 

Istraživanje koje je naručila kompanija Trojan Kondoms otkrilo je da je ključno onih šest minuta pre seksa. Naime, šestominutno seksualno pravilo i njegovo poštovanje može značajno poboljšati vašu vezu, zaključili su istraživači iz studije u kojoj je učestvovalo 1.500 Kanađana.

Foto: shutterstock

Par u krevetu leži zagrljen

Pravilo kaže da bi šest minuta pre intimnog odnosa trebalo uživati u čarima grljenja, ljubljenja sa partnerom i potpuno se tome posvetiti. Logično gledano, ako pružite ovih šest minuta jedno drugom sigurno će vam i sam seks biti mnogo bolji, jer ćete mnogo više posvetiti vašem kvalitetnijem odnosu nego samoj "akciji", a rezultat će svakako biti bolji nego inače - odnos će biti strastveniji i intezivniji.

Predigra nije samo ispod pokrivača

Trebalo bi da razmislite o svojim zavodničkim sposobnostima i van kreveta kao i pre samog trenutka kada znate da ćete imati intimne odnose. Žene vole da im se muškarci udvaraju i da ih zavode. Predigra "zahteva" slobodu, razgovor, ljubljenje, "čavrljanje", tražite dodire, poljupce! Ženama je možda ovakva vrsta posvećenosti bitnija jer se osećaju poželjnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading