NESTALA DEVOJČICA U NOVOM SADU: Krenula ka Gimnaziji i od tad joj se gubi svaki trag

Autor:

Vesti

26.10.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja (16) visoka je oko 170 cm, ima oko 50 kilograma, a na sebi je imala teget duks sa kapuljačom, sive kargo pantalone i crne duboke starke.

NESTALA DEVOJČICA U NOVOM SADU: Krenula ka Gimnaziji i od tad joj se gubi svaki trag

Foto: Facebook printscreen/ Marijana Mutavčieva

Vanja Mutavčiev (16), tinejdžerka iz Novog Sada nestala je nakon što se juče zaputila ka Zmaj Jovinoj gimnaziji iz Kisačke ulice oko dva popodne.

- Ovo je moja nećaka Vanja Mutavčiev. Ima 16 godina. Visoka je oko 170cm, ima oko 50 kilograma. Na sebi je imala teget duks sa kapuljačom, sive kargo pantalone (sa džepovima sa strane), crne duboke starke. U utorak 25.10, oko 13:40h je krenula ka Zmaj Jovinoj gimnaziji, iz Kisačke. Nije bila u školi, a ni kasnije na engleskom jeziku. Nestanak je prijavljen policiji. Molim vas ako je primetite ili ste je primtili, javite se u postu (originalnom ne na podeljenim mestima) ili na telefone:

064 1143 938

064 8069 703
060 3554 555

I molim vas podelite. Hvala - navela je na svom Fejsbuku Marijana Mutavčiev, rođaka nestale devojčice.

Republika

Foto: Facebook printscreen/ Marijana Mutavčieva

Nestala devojčica Vanja

 

Bila je druga smena u školi. Muž mi je rekao da je doručkovala, obukla se i krenula, kao i svaki drugi dan. Kada smo videli da je nema nakon što je engleski završen uspaničili smo se. Zvala sam je nekoliko puta, ali se nije javila. Nakon toga zvala sam njene drugare iz škole i onda mi je rečeno da se ona u gimnaziji nije ni pojavila - navela je Vanjina majka, prenosi Telegraf.

Kako objašnjava majka nestale devojčice, Vanja je uvek javljala gde ide i ovako nešto se do sad nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading