MALE TAJNE ISPOD POKRIVAČA: Nekoliko koraka do eksplozije strasti!

Autor:

Lifestyle

24.10.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste ušli u neke "mirne vode", bez strasti, ne treba vam mnogo.

MALE TAJNE ISPOD POKRIVAČA: Nekoliko koraka do eksplozije strasti!

Foto: shutterstock

Par u krevetu

Ovaj tekst odlično će korstiti svim parovima koji žele da "začine" svoj ljubavni život, a i onima koji su već duži vremenski period udaljeni jedno od drugog. Predstavljamo vam male tajne ispod pokrivača, kojim ćete ulepšati svoj ljubavni život i naterati partnera da vam uvek bude privržen.

Prvo je bitno da se prepustite. Pustite mašti na volju i nemojte biti stegnuti. Dopustite partneru da vas "vodi" i uživaje u trenutku. Pođenje da drugim parovima, bivšim ljubavima, je stvarno nepotrebno i dodatno će stvarati pritisak.

Foto: shutterstock

Intimnost između žene i muškarca

Odsustvo stida

Razumećete da seks stvarno nije trenutak kada bi trebalo da se stidite partnera. Zaista bi trebalo prevazići uštogljenost, pogovoto u krevetu i što se kaže, sve što učinite ostaje između vas.

Dobar seks je i van kreveta

Jeste li razmišljali da malo eksperimentišete? Najlakše je ograničiti se na krevet, ali akcija van istog, ne mora da bude loša, čak iako se plašite da niste "sposobne" u potencijalnim akrobacijama van udobnosti spavaće sobe. Može biti zanimljivo da se prepustite partneru i vodite ljubav na nekom potpuno drugačijem mestu. Ako niste za takvu vrstu naglog eksperimantisanja, onda počinite od kupatila, kuhinje...

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Intimnost između žene i muškarca na dušeku

Senzualnost

Seks se ne svodi samo na "akciju", već i na ono što je pre nje. Usredsredite se na milovaljenje, ljubljenje, budite nežni prema parnerima, i možete sigurno očekivati isto. Dajte priliku i njemu i sebi.

Nije to važan zadatak

Ne shvatajte seks kao zadatak gde morate da ispratite korake da biste došli do tačnog rešenja. Opustite se i uživajte. Razmišljajte šta bi se svidelo partneru i vama, isprobajte isto, ali se ne opterećujete. Opterećena psiha, neće doneti ništa dobro u krevetu.

Lozinka: Novo

Ako ste u vezi ili braku već neko vreme onda je dobro da imate i neke promene. Isprobajte nešto novo, bilo da je to nova igračka, veš, dodatak, lokacija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading