DRŽITE JEZIK ZA ZUBIMA: Ove situacije "iz kreveta" MORATE prećutati partneru!

Autor: N. J.

Lifestyle

07.10.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo vam situacije u kojim bi trebalo da držite jezik za zubima.

DRŽITE JEZIK ZA ZUBIMA: Ove situacije "iz kreveta" MORATE prećutati partneru!

Foto: pexels.com

Par u krevetu

Lepo je što želite da budete iskrene, ali ovih nekoliko stvari o intimnim odnosima preskočite dok se vaša veza ne učvrsti, a neke od ponuđenih ne morate nikada ni da objašnjavate.

Ako se vodite stihom "ne znaš moje tajne, mračne su i sjajne, da ih saznaš imao bi posledice trajne" onda su ovi saveti idealni za vas.

Iskrenost u vezi je bitna, ali "blago" je prećutkivanje onoga za šta sigurno znate da može uticati na vašeg partnera, uopšte nije tako strašno, zapravo, na taj način vi se brinete da vam veza i dalje funkcioniše.

Foto: pixabay.com

Ljubav

Broj partnera sa kojima ste imali intimni odnos

Treba li vam ovo pojašnjavati ili je već uvodom sve jasno? Kakva god da je situacija, to je bila vaša odluka i on kao trenutni partner nema pravo da preispituje zašto ste bili sa jednim ili više muškaraca.

"Devica u godinama"

Ako ste pak u ovakvoj situaciji, opet to su vaši razlozi. Nemojte da dozvolite da vas povređuje pitanjima poput onoga šta ste do sada čekale, vi odlučujete kada je pravi trenutak za bilo šta što je u vezi sa vama.

Foto: shutterstock

Ljubavni par

Sa drugaricom pričam o našoj vezi

"Normalnim" muškarcima ovo ne smeta, ali nekima neće biti prijatno. Pogotovo, ako ste imali neku neprijatnu situaciju "u krevetu" za koju on smatra da se obrukao. Ako već govorite takve stvari bliskim prijateljicama, potrudite se da to on ne sazna.

Najbolji si

Ovo je sigurno jedna od onih rečenica koju ste izgovorile, ili ćete izgovoriti, a da ni približno ne mislite tako. Kada vas pita kakvi su vam intimni odnosi verovatno očekuje da odgovorite da su odlični, ali ako već to nije tako mogle biste suptilno da izrazite svoje nezadovoljstvo.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading