ONI U OKTOBRU PRONALAZE LJUBAV SVOG ŽIVOTA! Horoskopski znaci kojima ne gine zaljubljivanje do kraja meseca!

Autor:

Lifestyle

02.10.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planete će tokom oktobra doneti mnogo sreće pojedinim znakovima, stavivši na njihov put osobu u koju će se, skoro izvesno zaljubiti.

ONI U OKTOBRU PRONALAZE LJUBAV SVOG ŽIVOTA! Horoskopski znaci kojima ne gine zaljubljivanje do kraja meseca!

Foto: pexels.com

Kod nekih neće ići sve glatko, odnos prvo može da bude obavijen negativnošču i netrpeljivošću, ali će se kasnije razviti u pravu ljubavnu priču sa srećnim krajem. Neki drugi će otkriti da je voljena osoba sve vreme bila u njihovom okruženju, samo je nisu primećivali. Evo koja četiri znaka horoskopa će imati najviše sreće u ljubavi tokom oktobra.

Ovan

Ako ste slobodni, imate ogromne šanse da se u oktobru ludo zaljubite! Moguće je da će vam leptiriće u stomaku izazvati osoba koju dugo poznajete ali nikada ranije niste pomislili da biste mogli da budete par jer ste previše nespojivi. Sada će vas baš te različitosti privlačiti poput magneta!

Blizanci

Velike su šanse da ćete upoznati nekoga ko će vas impresionirati svojom harizmom, sposobnošću da drži sve pod kontrolom čak i kada je teško, da uvek bude nasmejan i vedar i ko uvek uspeva da zadrži pozitivan duh. Velike su šanse da doživite uzbudljivu romansu koja će vaš život okrenuti za 180 stepeni. Moguće je da ćete vrlo brzo poželeti da ozvaniče vezu sklapanjem braka.

Republika

Foto: Photo by John Schnobrich on Unsplash

Ljubav, Ilustracija

 

Devica

Tokom oktobra saznaćete da neko gaji osećanja prema vama. Pažljivo ćete analizirati ponašanje te osobe, njen izgled, manire, osobine… Ako vam se svidi, bićete spremni da započnete vezu i uzvratite osećanja. Velike su šanse i da upoznate nekog zanimljivog na javnom događaju, skupu, kulturnom događaju ili čak na internetu.

Jarac

Upoznaćete nekoga ko će vas u početku toliko nervirati da ćete stalno razmišljati o ovoj osobi, pokušavati da analizirate njegove postupke i reči, ponašanje... Vaša osećanja imaju veliku šansu da od negativnih postanu pozitivna, okupana ljubavlju. Zavolećete sve ono što vam je kod te osobe smetalo, poželećete da budete zajedno non-stop!

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading