ONI SU U KREVETU NEPRIKOSNOVENI! Ova TRI horoskopska znaka su nenadmašni u vođenju ljubavi! SA NJIMA ĆETE DOTAĆI ZVEZDE!

Autor:

Lifestyle

17.09.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar libido je nešto što svi želimo, ali neki od nas mu ne daju prioritet.

ONI SU U KREVETU NEPRIKOSNOVENI!  Ova TRI horoskopska znaka su nenadmašni u vođenju ljubavi! SA NJIMA ĆETE DOTAĆI ZVEZDE!

Foto: Shutterstock

Postoje pojedinci koji su toliko aktivni u krevetu da su na vrhu liste ljudi sa najvećim nagonom. Da li ste na listi?

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je vrhunski znak u krevetu, ozloglašen po tome što je većinu vremena „na vrućini“. Izuzetno su zaljubljeni i imaju veoma visoke standarde. Za Škorpije se kaže da vlada njihov libido i to ih čini na vrhu ove liste.

Ovan

Republika

Foto: Srećna Republika

Ljubav, Ilustracija

 

Sigurno ćete se nezaboravno provesti pod čaršavima sa ovim horoskopskim znakom jer kažu da su prokleto dobri u tome! Za njih je to veoma prirodno, a vođenje ljubavi sa njima intenzivno i strastveno. Ne zahtevaju čak ni predigru da biste se osećali dobro!

Rak

Vođenje ljubavi sa ovim ljudima je veoma emotivano, ali kada to urade, njihovi partneri vide zvezde. Jedina kvaka sa ovim ljudima je da morate da budete u vezi sa njima, da imate dvosmernu privrženost i samo tada možete da postignete orgazam za pamćenje, prenosi Timesofindia.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading