Miloš Bojanić dobija SNAJKU? Mikica Bojanić odlepio za Majom Marinković: SVAŠTA BIH JOJ RADIO!

Autor:

Zabava

16.09.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao trese imanje, a priča koja se zavrtela među zadrugarima preti da postane tema meseca!

Miloš Bojanić dobija SNAJKU? Mikica Bojanić odlepio za Majom Marinković: SVAŠTA BIH JOJ RADIO!

Foto: Instagram.com

Ljubavni trougao trese "Zadrugu 6", a glavna akterka je Maja Marinković i njeni potencijalni momci Emil Kamenov i Mikica Bojanić, koji su odlepili za njom.Naime, Bugarin ne krije koliko mu se Maja sviđa, ali sin Miloša Bojanića je šokirao sve kada je priznao da starletu ne može da izbaci iz glave. Marinkovićki se fizički više sviđa Emil pošto, kako ona tvrdi, on je njen tip, dok joj Mikica, s druge strane, po pitanju priče, više odgovara.

Emil: Meni se sviđa Maja, ja to moram da kažem. Nisam ja ništa uradio da bih joj se svideo. Moja žena je u Bugarskoj, ja sam ovde da pravim šou.

Mikica: Ako si ti Maju shvatio kao zezanje, onda nema problema. Meni se Marinkovićka sviđa fizički i veoma je gotivna devojka. Pravio bih svašta s njom. Ne mogu da je izbacim iz glave, a pokušavam. Privlači me, ima opasno telo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja napravila pometnju među muškarcima

 

Miki: Šta je, bre, s vama dvojicom, jeste li vi svesni da kod kuće imate žene, decu. Šta je, bre, s vama? I se*e me se od tih vaših laži, svi biste vi, kao, da pravite šou s Majom, a, u stvari, biste da se seksate s njom.

Emil: Ja ne bežim od toga da mi nije lako da se pored nje kontrolišem, sva je takva da mi odgovara. Zgodna je mnogo, ima sve što jedan muškarac želi. Ne znam šta će biti s nama.

Mikica: Pa dobro, Emile, jednom kažeš šou, sad pričaš nešto drugo. Ja sam zaista iskren prema Maji i ne bežim od nje.

Nakon što je videla kako se momci otimaju oko nje, Maja je cvetala, pa im poručila da su joj obojica simpatični i slatki, ali na drugačiji način.

Foto: printscreen tv pink

Mikica Bojanić

 

Mikice, saberi se, Miloš će te ubiti

Zorica Marković je poludela zbog Mikičinog raskalašnog ponašanja, pa mu rekla da će ga otac ubiti ukoliko prevari ženu s Majom.

- Šta je, bre, s tobom? Ponašaš se kao fikus. Samo bleneš za njom, totalno si skrenuo s pameti. Miloš je, bre, za tebe zver, ubiš te ako pogrešiš. Saberi se kad ti tvoja Zorka kaže. Poznajem te od tvoje pete godine, ne ide ovo ponašanje uz tebe, ljubim te ja - rekla je Zorica.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading