PRED ODMOR IŠLA POD NOŽ: Dara vadila salo iz butina i stomaka, pa stavljala u kukove!

Autor:

Zabava

16.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica više ne koristi fotošop jer se sad jasno vide rezultati procedure koju je radila kod doktor kod kog je nedavno operisala nos.

PRED ODMOR IŠLA POD NOŽ:  Dara vadila salo iz butina i stomaka, pa stavljala u kukove!

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara šokirala je pratioce na Instagramu novim fotografijama s odmora na Ibici, a na kojima se tek sada vide rezultati hirurškog zahvata koji je radila, a koji se zove transfer masti! Kako Republika saznaje, pevačica je išla na osam tretmana pre nego što je otišla na more, a tokom procedure je vadila salo iz butina i stomaka da bi ga premestila u delove zadnjice i kukova za postizanje efekta brazilske zadnjice.

- Dara je zahvat radila kod istog hirurga koji joj je pre više od pola godine operisao nos. Ona je mislila da ovaj efekat može da postigne samo ugradnjom silikona u totalnoj anesteziji, ali joj je doktor rekao da danas postoji metoda transfera masti iz jednog dela tela u drugi, pa posle intervencije maltene odmah može da se vrati dnevnim aktivnostima. Dara je rekla da bi volela da ima tanji struk, a veće kukove i zadnjicu, pa je ovo bilo idealno rešenje - priča nam izvor blizak pevačici i dodaje da je Novosađanka jednom mesečno išla na tretman u pauzama od tezgi:

Foto: Instagram.com printscreen

Dara je preoblikovala i zadnjicu i kukove

 

- Dara je išla na tretman samo kad ima više slobodnog vremena. Htela je da joj zahvat radi hirurg kod kog je već bila i u kog ima maksimalno poverenje. Proces transfera masti ne daje odmah vidljive rezultate, već posle, od šest do 12 meseci. Kod Dare se tek sad vide rezultati u punom sjaju, pa ne čudi što se po ceo dan slika na moru. Hoće da pokaže liniju, uvek joj je bio san da ima takve obline. Pre je u fotošopu sve to sređivala, sad za time nema potrebe!

Inače, Dara je jedna od retkih pevačica koja otvoreno priča o tome šta je sredila kod plastičara.

- Često menjam silikone, pre svega jer tako treba, a nekad i zato što poželim da imam veće grudi. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala. Neka svako sredi na sebi šta misli da treba. To nikoga ne ugrožava i zato o svemu tome otvoreno pričam - rekla je jednom prilikom pevačica.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dara je pre ove intervencije operisala nos

 

Za nove zube dala 18.000 evra

Pevačica je skorije za nov osmeh iskeširala 18.000 evra, a intervenciju je radila ni manje ni više nego u Švajcarskoj. Kako su preneli mediji, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode. Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra. 

 

Šta je transfer masti?

Prenos masti koji se naziva i ubrizgavanje masti ili transplantacija masti hirurški je postupak kod kojeg lekar prenosi masnoću iz jednog dela vašeg tela u drugi. Hirurški cilj je povećati ili poboljšati područje u koje lekar ubrizgava mast. Postupak uključuje upotrebu liposukcije za izdvajanje masne masti, obradu masti, a zatim okretanje i ponovno ubrizgavanje prečišćene masti u željeno područje. Prenos masti je nova procedura kojoj svake godine raste popularnost zbog prirodnih, lepih rezultata koje daje, kao i zbog različitih pogodnosti koje nudi. Pojedinci koji nisu zadovoljni konturom i volumenom lica, dojki, zadnjice, kukova ili stomaka mogu da lekara prebace sopstvenu masnoću na ova područja i poboljšaju izgled oba dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading