IZBEGAVAJTE IH U ŠIROKOM LUKU! Oni su najveći PRELJUBNICI U HOROSKOPU!

Autor:

Lifestyle

05.09.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vernost je nešto što se veoma ceni u ljubavnim odnosima, međutim, postoje mnogi muškarci i žene koji varaju svoje partnere.

IZBEGAVAJTE IH U ŠIROKOM LUKU! Oni su najveći PRELJUBNICI U HOROSKOPU!

Foto: www.profimedia.rs

Astrolozi kažu da se najveći preljubnici rađaju u znakovima Vage, Ovna i Strelca.

Strelac

Još jedan vatreni znak koji ne može zamisliti život bez intimnih odnosa. Strelci ne vide preljubu kao nemoralan čin, već kao sport kojim jednostavno moraju s vremena na vreme da se bave.

Pripadnici ovog znaka obično vode računa o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i prevelike želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert, koji se često može pretvoriti u nešto drugo.

Republika

Foto: Shutterstock

Preljuba, Ilustracija

 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni, ali istovremeno maštaju o filmskoj ljubavi koja će im prijati u svemu. Upravo zbog toga lako nasedaju na komplimente, što može biti veoma opasno, piše Informer.

Ovan

Vatreni znak poznat po svom „kratkom fitilju“ i jakom temperamentu. Međutim, ne samo zbog toga. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je seksualna energija veoma važna. Brak ih vrlo retko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka to ne podnose dobro.

Zbog „leptirića u stomaku” Ovnovi će se vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promeniti partnera, posebno ako im „nova ljubav” prinese veće uzbuđenje u krevetu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading