ŽENE PRELOMILE! Ovo je IDEALNA VELIČINA muške ALATKE! Mnogi će biti razočarani!

Autor:

Lifestyle

06.09.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koja je najbolja veličina muškog polnog organa za žene?

ŽENE PRELOMILE! Ovo je IDEALNA VELIČINA muške ALATKE! Mnogi će biti razočarani!

Foto: Pixabay

Kad je reč o veličini polnog organa i intimnim odnosima, retko koji muškarac može da kaže da je apsolutno siguran u sebe. Čak i kada "na oko alatka deluje veliko", to ne mora da bude garancija da će raditi kako treba i da će ženi pružiti užitak.

Koja je to veličina muškog polnog organa optimalna?

Istraživači su se bavili ovom temom i došli do magičnog broja. Ispostavilo se da veličina jeste bitna, ali ne baš tako kako većina misli...

Studija koja je istraživala ovu temu zamolila je 4.761 ženu da se priseti veličine polnog organa svog poslednjeg partnera, a pitali su ih i da li mogu da dožive vrhunac čistom penetracijom, dakle bez ručnog stimulansa. Sajt "Big One Dating", koji je sproveo istraživanje, uporedio je odnos između postignutih orgazama kod žena i veličine one stvari kako bi otkrio šta je najčešće "delovalo" i dovelo do vrhunca.

Njihovo otkriće sugerišu da je najbolja veličina za žene, kad je reč o postizanju orgazma, ni manje ni više nego 19 cm. Ako je alatka veća od toga, manje su šanse za orgazam. U stvari, muškarci čiji polni organ je dug 27 cm su uspeli da zadovolje 30 odsto žena, a što je pošlo za rukom (tačnije organom) i onima koji imaju 10 cm.

I mada se polni organ od 7 cm smatra mikropenisom, četvrtina ispitanih žena rekla je da je bila zadovoljna odnosom sa muškarcima koji su ga imali. Da stvari nisu potpuno beznadežne za one koje je priroda debelo uskratila, pokazuje i ova studija. Jedan od 10 muškaraca čiji "vršnjak" iznosi oko 3 cm je uspeo da dovede ženu do vrhunca.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading