SNIMAK KOJI JE ZAPALIO MREŽE! OVAKO IZGLEDA KATAPULTIRANJE RUSKOG PILOTA! Suhoj 25 pao nakon pogotka PROJEKTILA (VIDEO)

Autor:

Svet

24.10.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama kruži neverovatan snimak ruskog pilota koji je morao da se katapultira nakon navodnog ukrajinskog projektila koji je oborio njegov avion.

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO MREŽE! OVAKO IZGLEDA KATAPULTIRANJE RUSKOG PILOTA! Suhoj 25 pao nakon pogotka PROJEKTILA (VIDEO)

Foto: youtube.com/Macedonian air force and air defence

Ruski pilot je imao zakačenu kameru za svoju kacigu i na taj način je nastao neverovatan snimak koji kruži društvenim mrežama. On je morao da se katapultira iz ruskog borbenog aviona "Suhoj 25" jer je navodno pogođen ukrajinskom raketom.

Na snimku se vidi kako letelicu pogađa projektil, a avion se potom okreće i kreće da pada. Vidi se i čuje se eksplozija, kreću ubrzo i da otpadaju delovi aviona, a pilot koji je morao da se katapultira kreće da pada.

 

 

On je uspešno "sleteo", osvrnuo se oko sebe i razgledao okolinu. Nije poznato gde i kada je nastao snimak. Postoje navodi da se ovo dogodilo u Ukrajini, ali nema zvanične potvrde o tome.

"Ludi snimak sa kamere kacige ruskog pilota”, stoji na početku opisa videa koji je objavljen na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

24.10.2022 17:19

Pa što ne pišete koliko je oborio aviona Ukrajinskih i šta je sve onesppsobio dok nije katapultirao. Ogromni gubitci Ukrajinske vojske i militanata, stranih plaćenika. Ako ovako nastavi Zelenovski Ukrajina će nestati, neće postojati, a i ovi što guraju rat i njih će nestati.