Miloš Timotijević se RAZVEO, pa posle samo 40 DANA ponovo oženio? Glumac jednom fotografijom otkrio sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Timotijević ponovo je stao na ludi kamen.

Miloš Timotijević se RAZVEO, pa posle samo 40 DANA ponovo oženio? Glumac jednom fotografijom otkrio sve! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kao bomba je odjeknula vest da se glumac Miloš Timotijević razveo od supruge Dunje i to relativno skoro, s obzirom na to da je o odnosu sa suprugom donedavno pričao samo najlepše. Kako Story prenosi, on se od svoje izabranice razveo nakon 13 godina braka.

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Timotijević se razveo

Ipak, izgleda da se nije dugo odmarao od bračnih zaveta, te je po razvodu ubrzo stao ponovo na ludi kamen i sudbonosno da izgovorio novoj izabranici, Tijani, koja dolazi iz Portugala, prenose mediji.

U domaćim medijima osvanula je vest da se glumac Miloš Timotijević razveo. Ne zna se tačan datum, ali spekuliše se da se od izabranice Dunje rastao relativno skoro jer je o njihovoj ljubavi u intervjuima starim par meseci govorio sve u superlativu, pišu mediji.

 

 

Timotijević i Tijana su se navodno zabavljali samo 40 dana, a da je ponovo zauzet glumac je obelodanio na svom Instagram profilu i pokazao burmu uz komentar: "Zauzet". Kako se dalje prenosi, on nije ni potvrdio ni demantovao ova saznanja, već je samo rekao kako privatan život ne želi da komentariše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading