Zorica Marković POBEGLA je od kuće i rodila sina sa 15 godina, a onda ga OSTAVILA! Komšije razvezale jezik o pevačici!

Autor:

Zabava

24.10.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivene tajne Zorice Marković.

Zorica Marković POBEGLA je od kuće i rodila sina sa 15 godina, a onda ga OSTAVILA! Komšije razvezale jezik o pevačici!

Foto: ATA Images

Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković nikada nije krila svoje poreklo, pa tako neretko ističe da je odrasla u Kosjeriću, a meštani su objasnili da je zapravo rođena u selu Tubići koje je nedaleko od njihove opštine. Na imanju gde je rodna kuća pevačice i dalje živi njen brat Milan Marković sa porodicom, ali je kako Objektiv preonosi bio neraspoložen za razgovor.

– U ovoj kući sam ja gazda, nemamo o čemu da pričamo, bežite napolje sa mog imanja – drsko je odbrusio Milan, dok je njegova supruga objasnila:

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković rodila je sina sa 15 godina

– Jednom sam primila novinare u kuću i ispao je haos, zbog toga je Milan ogorčen. Taj tekst uticao je na naše porodične odnose. Sa Zoricom sam u dobrim odnosima, ja sam u ovoj kući snaja. Ona je rođena u staroj kući, koja je srušena, nalazila se ovde u dvorištu, gde je sada cveće. Dolazi, ali ne često.

Komšije su otkrile da je Zoričin prvi suprug Milojko preminuo pre 13 godina, te da je živeo u selu, Jelen Do sa sinom Dejanom, a otkrili su i da je pevačica ostavila muža sa detetom kako bi se posvetila karijeri.

– Zorica i Milojko su počeli vezu dok je ona bila jako mlada. Pobegla je kod njega. Ona je pevala, a on je bio lokalni harmonikaš. Udala se i rodila Dejana sa 15 godina, bila je prvi razred srednje škole. To je funkcionisalo kratko, želela je da napreduje u karijeri, htela je da ide dalje. Pozvala je i Milojka sa sobom, da idu kao porodica, ali on nije mogao. Morao je da ostane u porodičnoj kući. Njegov brat bio je vojno lice i, pošto je on bio van kuće, Milojko je morao da ostane u porodičnom domu. Tada su se dogovorili da on ostane sa Dejanom, a Zorica je krenula da ganja karijeru.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković zbog karijere napustila sve

– Ne znam ja kakvi su njihovi odnosi danas, znam da se ona uvek trudila oko njega. Redovno je slala novac i pokušavala da nadomesti vreme koje ne provodi sa sinom. On je sada ostvaren čovek, živi u Arilju sa suprugom i decom – dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading