"Bolje da me muž izdržava, nego da me posećuje u Lazi" Sanja Đorđević se UDALA za BOGATOG BIZNISMENA, krije ga od javnosti, a ovo je JEDINA njegova slika! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Đorđević svojevremeno je pričala o bogatom suprugu za kog se udala!

"Bolje da me muž izdržava, nego da me posećuje u Lazi" Sanja Đorđević se UDALA za BOGATOG BIZNISMENA, krije ga od javnosti, a ovo je JEDINA njegova slika! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Sanja Đorđević otkrila da je nakon jedne prespavane noći kod supruga cela familija dobila poziv da su se venčali, što ih je sve ostavilo šokiranim. 

Inače, malo ko zna da se Sanja na samom vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za bogatog muškarca. Pevačica se svojevremeno našalila da je za nju bolje da je suprug idržava, nego da je posećuje u ustanovama.

Republika

Foto: Instagram.com

Suprug pevačice Sanje Đorđević

 

- Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posećuje u Lazi. Šalim se, uvek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo iznačilo - izjavila je folkerka. 

Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - istakla je Sanja svojevremeno za medije. 

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Đorđević

 

Podsetimo, nedavno je ova zanosna plavuša bila gost na rođendanu ćerke Baneta Bojanića, te je tom prilikom istakla sve o druženju sa Lepom Brenom. Pevačica nije krila da je Brena uči kako da ,,bude riba na Instagramu", pa je savete podelila pred našim kamerama:

- Družim se s Lepom Brenom, ona je pokušala da me nauči kako da sredim slike i budem riba na Instagramu jer sam ja operisana za te društvene mreže - rekla je Sanja kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading