OD NJEGOVIH REČI OBRAZI ĆE BRIDETI: Francuz stao u odbranu Novaka Đokovića - usprotivio se teniskim oligarsima!

Autor:

Sport

24.10.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Danila Medvedeva izrekao ono o čemu mnogi ćute.

OD NJEGOVIH REČI OBRAZI ĆE BRIDETI: Francuz stao u odbranu Novaka Đokovića - usprotivio se teniskim oligarsima!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Pitanje učešća Novaka Đokovića na Australijan openu ponovo preokupira teniski svet. Kako se bliži mesec januar celokupna tematika ponovo dobij na značaju, a ovoga puta svoje viđenje izneo je i francuski trener Žan Rene-Lisnar:

– Đoković je Đoković, i ostaće to nezavisno od toga da li će igrati na Australijan openu ili neće. On je Superović! Ako ne igra na ovom ili onom turniru, šta će mu se desiti? Samo će turnir patiti. On se bori za svoja prava i mislim da je u pravu - istakao je Francuz i dodao:

– Da je dvadesetogodišnjak na početku karijere, bilo bi drugačije, ali sada sebi može to da priušti. Zašto Novak Đoković pati? Jer političari ne vole kada je osoba slavna i radi nešto protiv njih.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković - hoće li dobiti priliku da brani trofej?

 

Osvrnuo se i francuski trener na dešavanja vezana za US open:

– Đoković nije mogao da uđe na US open, iako u SAD odavno više nema mera protiv korone. Ali, eto, za strance je vakcina obavezna. Mnogi igrači su saglasni s Novakom oko njegovog stava o vakcini, ali niko ne sme to da kaže glasno. Takav je svet sada. Kovid je isti kao i događaji u Ukrajini – možeš samo da kažeš oni što se očekuje od tebe. U suprotnom, imaš problem – zaključio je Lisnar, a prenose "Novosti".

Australijan open za 2023. godinu na programu je od 16. do 29. janura naredne godine, a pitanje učešća Novaka Đokovića i dalje je otvoreno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading