SIJAMSKE BLIZNAKINJE NIŠTA NE SPREČAVA DA IMAJU INTIMNI ŽIVOT: Očekivalo se da će preživeti samo TRI dana, a jedna već ima dečka

Autor: N.J.

Lifestyle

05.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno progovorile o svojoj intimi - priča o bliznakinjama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

SIJAMSKE BLIZNAKINJE NIŠTA NE SPREČAVA DA IMAJU INTIMNI ŽIVOT: Očekivalo se da će preživeti samo TRI dana, a jedna već ima dečka

Foto: Izvor: Instagram/andrade_glupe

Karmen i Lupita Andrade, rođene su u Meksiku. One su ispričale svoju priču u videu na Jutjubu i time otkrile pravu istinu o intimi, hobijima i obrazovanju. Kako izgleda život sa sijamskom bliznakinjom, kao i zašto njena sestra nije baš "najbolja žena na svetu", prenosi "Dejli star". One imaju 21 godinu, i dobijaju "neprimerene" komentare zbog svojih budućih bračnih planova.

Sijamski blizanci su identični blizanci čija su tela spojena i smatra se da je ovo redak fenomen.

Dve ruke i po jedna noga

Imaju dve ruke, ali svaka samo po jednu nogu, pri čemu Karmen kontroliše desnu, a Lupita levu nogu. Očekivalo se da će sestre preživeti samo tri dana nakon što su rođene 2002. godine. Takođe, rečeno im je da bi njihovo razdvajanje moglo rezultirati smrću ili godinama na intenzivnoj nezi.

Foto: Izvor: Instagram/andrade_glupe

Sestre Karmen i Lupita

Odlučile da ostanu zajedno

Stoga su odlučile da ostanu zajedno i prilagode su se međusobnom životu.

Kako izgleda njihov intimni život?

Za njih je izlazak sa partnerom "proces učenja", Karmen je već preko godinu dana zatvorena u vezi. Njen odnos sa partnerom je sličan kao sa bliskom prijateljicom, te nisu ni bili intimni na onaj način. Pak, ona nije htela da se krije te je veoma transparentna vezi sa svojim stanjem, ali joj je bilo neugodno pokazati da je sijamska bliznakinja na svom profilu.

- Očigledno sam htela da budem transparentna u vezi svega... Bio je to proces učenja za sve - kaže ona i dodaje:

- Morali smo da razgovaramo o tome koje su granice u redu, a koje nisu - objasnila je Karmen. Lupita nije takva, ona za sebe kaže da je "aseksualna i aromatična". 

Čak se i rugala svojoj sestri da je loša žena. One sebe ne vide kao osobe sa invaliditetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading