PAPRENO: Ponovo ga napadaju, moraće da plati VELIKU KAZNU!

Autor:

Sport

05.11.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga kazna, iako je u ovom slučaju bio u pravu.

PAPRENO: Ponovo ga napadaju, moraće da plati VELIKU KAZNU!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos, australijski teniser poznat po svom kontrovoverznom ponašanju, moraće da plati kaznu od 20 hiljada funti zbog svog ponašanja na finalu Vimbldona, u kom je poražen od Novaka Đokovića.

Tokom finala Vimbldona, Nik Kirjos se požalio na jednu navijačicu i nazvao je pijanom, a onda je posle izvesnog vremena ta osoba njega tužila zbog ukaljanog ugleda i na sudu dobila slučaj.

Jedna žena je tokom finalnog meča smetala igračima, a posebno Kirjosu, pa je Australijanac tokom meča rekao sudiji da je žena u publici mrtva pijana. Ta navijačica, koja je u stvari želela da ga podrži, zove se Ana Palus i tužila je Nika zbog izgovorenih reči.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kirjos je ipak morao da pruži ruku boljem od sebe

Ipak, Palus je ispala krajne korektna i navela da će svu odštetu koju bude dobila na sudu sprovesti u humanitarne svrhe.

Ona je navel da Nik, koji će sada morati da isplati čak 20 hiljada funti zbog ovog incidenta, u suštini samo prebaci taj novac u dobrotvorne svrhe.

Nik Kirjos je na ovogodišnjem Vimbldonu napravio rezultat karijere, pošto je stigao do finala najrepstižnijeg turnira na svetu, ali tamo nije imao šanse protiv Novaka Đokovića, koji ga je porazio sa 3:1 i tako stigao do svoje 21. Grend slem titule.

Nakon turnira u Londonu, Kirjos je igrao na još nekoliko turnira ove sezone, a na US Openu je stigao do četvrtfinala, gde je poražen od Karena Hačanova. Nakon toga je odlučio da završi ovu sezonu, pa ga na terenu nećemo videti sve do turnira u njegovoj rodnoj državi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading