ZAPUŠILA USTA SVIM DUŠEBRIŽNICIMA: Novak je impresivan - Britanka istakla ono što bi mnogi da prikriju!

Autor:

Sport

30.10.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestižni Masters turnir u francuskoj prestonici može da počne.

ZAPUŠILA USTA SVIM DUŠEBRIŽNICIMA: Novak je impresivan - Britanka istakla ono što bi mnogi da prikriju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sa velikim nestrpljenjem teniski svet iščekuje start ovogodišnjeg Masters turnira u Parizu. Svi se nadaju da će upravo u "gradu svetlosti" imati priliku da gledaju "teniski klasik", duel dva najbolja tenisera planete Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Godinama unazad mnogi pokušavaju da ospore Novakova dostignuća kada je beli sport u pitanju. Bez obzira na sva dostignuća i ostvarene rezultate, najbolji srpski teniser uvek se posmatra "drugačijim očima", ali ipak ima i onih koji sve ono što Đoković čini gledaju na realan način.

Jedna od takvih jeste nekadašnja britanska teniserka Anabel Kroft:

- Novak đoković je svakako najbolji teniser na svetu i to će se potvrditi u naredne dve nedelje nakon turnira u Parizu i Torinu. Dovoljno je videti kako je odigrao Vimbldonski turnir. I pored svega što mu se dogodilo, bio je besprekoran. Njegov trijumf u finalu nad Nikom Kirjosom je prosto impresivan - istakla je Anabel Kroft koja je tokom svoje kratke profesionalne karijere najbolji plasman na WTA listi ostvarila u decembru 1985. godine kada je bila 24. igračica planete.

Masters turnir u Parizu startovao je juče (subota, 29. oktobar) mečevima kvalifikacione runde, a najbolji teniseri planete u borbu za prestižni pehar kreću u ponedeljak 31. oktobra.

Najbolji srpski teniser je tokom dosadašnje karijre šest puta podizao pehar u "gradu svetlosti"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading