KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA: Odveo Srbiju na Mundijal, bio na korak od Zvezde, a sad CEPA MREŽE u Australiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim golom bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu.

KUCAMO NA VRATA ZABORAVLJENIH ASOVA: Odveo Srbiju na Mundijal, bio na korak od Zvezde, a sad CEPA MREŽE u Australiji! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Paramount+ Australia

Aleksandar Prijović

Fudbaleri Vestern Junajteda savladali su na gostovanju Velington Feniks sa 3:2, a jedan od najzaslužnijih za tako nešto bio je Aleksandar Prijović.

Prijović je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal, pa mu je svega dvadesetak minuta na terenu bilo dovoljno da postigne pogodak kojim je njegov tim stigao do izjednačenja (2:2).

Alesandro Dijamanti je u petom minutu sudijske nadoknade pogodio za 3:2 i tri boda Vestern Junajteda, a posle meča Prijović nije krio zadovoljstvo:

Sjajan je osećaj kada ponovo radiš posao koji najviše voliš - izjavio je Prijović, pa dodao:

 

 

- Sve vreme sam verovao da ćemo zabeležiti pobedu. Možda u prvom poluvremenu nismo imali toliko prilika, ali u nastavku smo mogli i ranije da dođemo do izjednačenja i preokreta. Zaslužili smo ova tri boda i sada će nam predstojeća mundijalska pauza dobro doći da se još bolje pripremimo za nastavak. Tri-četiri pobede i eto nas opet u vrhu.

Podsetimo, Aleksandar Prijović postigao je pogodak za pobedu protiv Gruzije (1:0) koji je odveo našu reprezentaciju na prošlo Svetsko prvenstvo.

Takođe, nekoliko puta povezivao se sa Crvenom zvezdom, transfer je bio blizu, ali se ipak nije desio.

Tokom karijere Prijović je promenio veliki broj klubova, a na ukupno 431 utakmici postigao je 164, a namestio 49 golova. Za reprezentaciju Srbije igrao je samo 13 puta i ima učinak od po dva gola i asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading