Miloš Ninković U PAKLU Sidneja! Navijači spremaju BRUTALAN NAPAD na Srbina!

Autor:

Sport

11.11.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mu oprostili izdaju.

Miloš Ninković U PAKLU Sidneja! Navijači spremaju BRUTALAN NAPAD na Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Miloš Ninković

Miloš Ninković ostavio je dubok trag u Australiji. 

Dugo je bio član Sidneja, ali je dres ovog kluba zamenio gradskim rivalima Vonderersima i pred sudar ova dva rivala (subota, 09:45) tenzije su dostigle tačku ključanja.

Navijači Sidneja nisu oprostili izdaju Ninkoviću i najavili su brutalan napad na Srbina. Kako verbalni, tako i raznim predmetima! Huligani su u klub slali zahteve da na derbi donesu razne uvredljive transparente, ali i svinjsku glavu, verovatno ugledajući se na situaciju sa fanovima Barselone i Luisom Figom, te transferom Portugalca u Real.

- Pravilo je da pošaljete pismo klubu ako želite da unesete na stadion nešto za šta smatrate da obezbeđenje neće dozvoliti da prođe kroz kapije. Tako su neki navijači uoči derbija tražili dozvolu da donesu svinjsku glavu, mrtvog pacova, kao i transparente i slike sa raznim porukama. Nešto od onoga što su tražili može da se unese, ali neke od stvari kao što su ove koje sam pomenuo svakako ne mogu na stadion - obavestio je javnost izvršni direktor Sidneja Adam Santo u razgovoru za tiražni list "Sydney Morning Herald".

 

 

Neverovatno je da čelni ljudi i stručni štab Sidneja podržavaju navijače i dolivaju ulje na vatru. 

Mi ga i dalje poštujemo, ali Ninković je sada naš neprijatelj i tako ćemo ga tretirati u subotu - bez razmišljanja je poručio trener Sidneja, dodajući da Miloša čeka i neprijateljska atmosfera s tribina, jer su ga “navijači voleli“.

Takođe, klub je na zvaničnom sajtu pokrenuo akciju da se otarase dresa s brojem 10 i Ninkovićevim prezimenom, tako što će ga dati fudbalskoj dobrotvornoj organizaciji Football United, a zauzvrat će dobiti vaučer vredan 10 dolara za kupovinu u klupskoj prodavnici, kao i kesicu bombona (lollies), što je aluzija na to da „desetku“ u Sidneju sada nosi Englez Džo Loli.

Ninković je sve kratko prokomentarisao:

- Posle sedam godina i šest osvojenih trofeja sa klubom, mislim da sam zaslužio malo više poštovanja - istakao je razočarani Ninković.

 

 

U svakom slučaju, nema sumnje da nas u subotu ujutru očekuje veliki spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading