"SLUČAJ DOPING" DOBIO NOVU DIMENZIJU! Amerikanac čeka Novakov "TAJNI I MAGIČNI ELIKSIR"!

Autor:

Sport

13.11.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je i dalje glavna tema u svetskim medijima.

"SLUČAJ DOPING" DOBIO NOVU DIMENZIJU! Amerikanac čeka Novakov "TAJNI I MAGIČNI ELIKSIR"!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Da li se Novak Đoković dopinguje?

Ovo pitanje već danima postavlja ogroman broj ljudi širom sveta, a došlo je na razmatranje posle polufinalnog meča Mastersa u Parizu kada je Đoković savladao Stefanosa Cicipasa sa 2:1. 

Tokom tog meča Novak je dobio flašicu sa nepoznatim sadržajem od svog tima, pa su krenule razne teorije zavere.

Neki su najboljeg srpskog tenisera napali, mnogi su mu stali u zaštitu, a poslednji u nizu koji je branio Đokovića je Patrik Mekinro, bivši američki teniser i brat Džona Mekinroa.

- Kao što smo skoro videli sa Simonom Halep koja je bila pozitivna, teniseri i teniserke se non-stop testiraju. Pa, ako je i bilo nečeg ilegalnog u piću koje je miksovano, što se inače stalno radi za tenisere tokom mečeva, svakako bi i Novak bio pozitivan na doping - rekao je Mekinro u podkastu „Holding court“, poznatog teniskog novinara Pita Bodoa. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Autor podkasta se našalio pa je istakao da očekuje da se uskoro pojavi "magični i tajni eliksir". 

- Već vidim kako izlazi magični, zaštićeni i brendirani eliksir Novaka Đokovića, čiji će sastojci biti strogo i tajno čuvani kao formula za koka-kolu - rekao je Bodo.

Teorija da se Đoković dopinguje definitivno "ne pije vodu" jer je Novak često na doping testovima i nikada nije pao. Sve ovo ne bi smelo da omete najboljeg srpskog tenisera u pripremama za prvi meč na Završnom turniru u Torinu koji će u ponedeljak od 21 čas igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading