DA LI ĆE NOVAKA TESTIRATI NA DOPING? Ljaga na imidž Đokovića!

Autor:

Sport

12.11.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno nakon ovih reči.

DA LI ĆE NOVAKA TESTIRATI NA DOPING? Ljaga na imidž Đokovića!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nekadašnji američki teniser Patrik Mekinro prokomentarisao je "sporan" snimak vezan za Novaka Đokovića i tzv. doping u Parizu.

O nekima spornom snimku Đokovićevog tima, na kojem mu fizio Ulises Badio pravi "magični napitak", govori se i nedelju dana kasnije:

- Kao što smo videli nedavno sa Simonom Halep i njenim pozitivnim testom, te igrače testiraju stalno. Da je bilo nečeg ilegalnog u tom piću koje su pravili, što ekipe rade za igrače stalno tokom mečeva, siguran sam da bismo videli i pozitivan test - izjavio je Patrik Mekinro u podkastu "Holding Court".

U emisiji se Mekinrou priključio i novinar Pit Bodo, koji je govorio o budućnosti.

- Deluje mi kao da će Novak Đoković stvoriti i izbaciti magični eliksir sa sastojcima koji će biti tajanstveni i strogo čuvani kao sastojci koka-kole - kazao je Bodo kroz šalu.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading