Nadal ŠPIJUNIRA Novaka! Isplivao snimak, Rafa POMNO PRATI Đokovića iz senke! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve to pred start Završnog mastersa u Torinu.

Nadal ŠPIJUNIRA Novaka! Isplivao snimak, Rafa POMNO PRATI Đokovića iz senke! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

U nedelju, 13. novembra, počinje poslednji teniski turnir u sezoni - Završni masters u Torinu.

Novak Đoković svoj prvi meč igra u ponedeljak od 21 čas protiv Stefanosa Cicipasa, a najbolji srpski teniser koristi svaki trenutak kako bi uživao, ali i trenirao.

Upravo je za vreme jednog Novakovog treninga napravljen zanimljiv video snimak koji se kasnije pojavio na Tviter nalogu Tenis TV-a.

Đokovićev trening bio je u punom jeku kada se na tribinama pojavio Rafael Nadal. "Bik sa Majorke" iz senke je posmatrao Novaka i na taj način ga, može se reći špijunirao, te pratio u kojoj je formi i da li spreman dočekuje poslednji izazov u sezoni.

 

 

Za razliku od Novaka, Rafa svoj put na Završnom mastersu u Torinu počinje u nedelju uveče. Njemu će, od 21 čas, protivnik biti Amerikanac Tejlor Fric. U popodnevnim časovima u prvom meču ove grupe snage će odmeriti Norvežanin Kasper Rud i Kanađanin Feliks Ože-Aljasim.

Podsetimo, Novak se nalazi u grupi sa Stefanosom Cicipasom, Danilom Medvedevim i Andrejom Rubljovim. Đoković zna da ga čeka težak posao protiv Grka:

Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još pre žreba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu - istakao je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading