SRBIN DOČEKAO NOVAKA U TORINU: Srećno, brate! Najveći si svih vremena! (FOTO)

Autor:

Sport

11.11.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv susret imao je Đoković.

SRBIN DOČEKAO NOVAKA U TORINU: Srećno, brate! Najveći si svih vremena! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković nalazi se u Torinu gde će pokušati da stigne do šeste titule na Završnim Masters turnirima.

Đoković će se naći u grupi sa Cicipasom, Medvedevim i Rubljovim, a prvi meč odigraće protiv Grka Stefanosa Cicipasa koji je najbolje rangirani teniser od pomenutih.

Najbolji srpski teniser uživa u Torinu gde je imao priliku da gostuje u jednoj emisiji u kojoj je odgovarao na mnoga zanimljiva pitanja, a pored toga naleteo je i na fudbalskog reprezentativca Srbije, Nemanju Radonjića.

Igrač Torina bio je oduševljen što je naleteo na Novaka pa je okačio zajedničku fotografiju uz komentar:

- Srećno, brate! Najveći si svih vremena!

 

 

Novak je iskoristio priliku da Radonjiću i fudbalerima Srbije poželi sreću na predstojećem Svetskom prvenstvu koje će se od 20. novembra do 18. decembra održati u Kataru i koje svi sa nestrpljenjem očekujemo. Selektor "Orlova", Dragan Stojković Piksi, u ponedeljak bi trebao da objavi spisak reprezentativaca na koje će računati za predstojeći Mundijal, a pre toga iskoristio je priliku da ode do Ostroga kako bi dobio blagoslov.

Dok Piksi i ekipa budu na putu za Aziju i na tamošnjim pripremama za početak Svetskog prvenstva (20. novembra), Đoković će u Torinu igrati na poslednjem velikom turniru u sezoni, posle kojeg će otići na pauzu do januara i eventualnog puta u Australiju. Naravno, ako se situacija u zemlji kengura promeni i puste ga unutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading