DOBIO BLAGOSLOV: Piksi posetio Ostrog pred put na Svetsko prvenstvo!

Autor:

Sport

11.11.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije ima poseban način da se pripremi za predstojeći Mundijal.

DOBIO BLAGOSLOV: Piksi posetio Ostrog pred put na Svetsko prvenstvo!

Foto: Printscreen/Mitropolija.com

Dragan Stojković Piksi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetio je u sredu manastir Ostrog i poklonio se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Kako navodi sajt Pravoslavne mitropolije crnogorsko-primorske, Piksija je primio arhimandrit Sergije Rekić sa bratstvom manastira. Tom prilikom Stojković je na poklon dobio i ikonu Svetog velikomučenika Dimitrija

- Neka bi ovaj dolazak u veliku hrišćansku svetinju ostrošku i poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, bio na blagoslov selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću i svim igračima i stručnom timu, na predstojećem fudbalskom prvenstvu u Kataru u ostvarenju što boljeg plasmana na Mundijalu - piše u poruci na sajtu.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi će predvoditi Srbiju u Kataru

Inače, Stojković još nije odredio konačan spisak od 26 fudbalera koje će voditi u Katar i očekuje se da to uradi najkasnije do ponedeljka kada je, inače, i krajnji rok.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, utakmicom između domaćina i selekcije Ekvadora, a Srbija četiri dana kasnije igra svoj prvi meč, protiv reprezentacije Brazila. Pre toga, naše momke očekuje i susret 18. novembra protiv Bahreina, što će biti poslednja proba pred Mundijal.

U grupi G se pored Srbije i Brazila nalaze i selekcije Kameruna i Švajcarske, sa kojima će "orlovi" odmeriti snage 28. novembra, odnosno 2. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading