REVIJA ISKLJUČENJA: Četiri crvena kartona viđena su u Krivelju!

Autor:

Sport

13.11.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Borske okružne lige igrana je utakmica između domaće ekipe Krivelja i Male Vrbice. Gosti su slavili rezultatom 2:0.

REVIJA ISKLJUČENJA: Četiri crvena kartona viđena su u Krivelju!

Foto: FK Krivelj

Odličan susret viđen je u Krivelju juče, nisu domaći igrači lako dopustili novom lideru da uzme bodove sa njihovog terena. 

Republika

Od samog starta igralo se dosta tvrdo, sa puno duela po celom terenu. Prvi gol viđen je u 18. minutu sa bele tačke. Precizan sa kreča za Malu Vrbicu bio je Nikola Šćojić. Dodatna otežavajuća okolnost za domaći tim, odmah posle penala isključenje jednog igrača. 

Glavni sudija na meču Miša Stamenković put svlačionice uputio je Rajfa Bajramija, pa je ekipa Krivelja ostala sa 10 igrača na terenu. 

I pored brojačanog deficita sastav trenera Dalibora Stankovića pružao je dobar otpor ekipi Male Vrbice. Igrao se 31. minut kada je viđena nova promena rezultata. Borko Tufajević povisio je prednost svog timan a 2:0.

Samo minut kasnije novi crveni karton na meču. Golman Krivelja je zbog prekrašaja morao ranije da završi meč. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata, gostujući sastav brojčano nadmoćniji imao je loptu u nogama, ali nije bilo gola.

Republika

Foto: FK Krivelj

 

 

U drugih 45 minuta meča nije bilo promene rezultata, domaći trener je pokušao izmenama da promeni stanje na terenu. Jedina situacija upisana u beležnicu jeste nova dva isključenja. Zbog međusobnog koškanja iz domaćeg tima crveni karton je dobio rezervista Mladenesković, a kod Male Vrbice ranije na odmor otišao je Jordačević.

Meč je završen pobedom gostiju, Mala Vrbica je sa ova tri boda izbila na prvo mesto Borske okružne lige. Domaći tim je i pored tri crvena kartona uspeo da meč privede kraju sa samo dva gola u svojoj mreži, velikom borbom na terenu. 

Krivelj - Mala Vrbica 0:2 (0:2)

Krivelj: Vanucić, Brvić (od 55' Mladenesković), Šakirovski (od 19' Avramović), Milojević, Šćopić, Petrović, Bajrami, Diljaj (od 80' Kragujević), Buzejić (od 55' Ursuljanović), Useinović (od 80' Janukcić), Abdulahu

Mala Vrbica: Matejević, Tufajević, Viorikić, Kuzmanović (od 46' Stojanović), Popović, Šćojić, Buzganović, Jovanović, Tešić, Jordačević, Martinović.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading