ČOVEK NARODA! Novak ponovo SVE ODUŠEVIO u Torinu! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.11.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se našao u centru pažnje navijača.

ČOVEK NARODA! Novak ponovo SVE ODUŠEVIO u Torinu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković počinje pohod na titulu na Završnom masters turniru u Torinu.

Najbolji srpski teniser igraće protiv Stefanosa Cicipasa (ponedeljak, 21.00), a pored njih dvojice u ovoj grupi se nalaze i Danil Medvedev i Andrej Rubljov koji će svoj meč igrati istog dana, samo od 14 časova.

Đoković iz dana u dan oduševljava navijače u Italiji, a na društvenim mrežama se pojavio snimak kako Novak strpljivo čeka da se svi navijači fotografišu sa njim.

- Čovek naroda i mnogo toga više. Toliko ljubavi za Novaka Đokovića posle treninga u Torinu - napisala je izvesna Sara koja se na Tviteru predstavlja kao veliki fan srpskog tenisera.

 

 

Đoković spremno dočekuje meč protiv Stefanosa Cicipasa, pa je pred novi susret sa Grkom istakao:

Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još pre žreba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu - rekao je Đoković.

Takođe je izneo i svoja očekivanja od turnira u Torinu.

Mislim da sam u dobroj formi poslednjih meseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao pre Torina. Moram da igram sa najboljima na svetu. Radujem se tome, imam iskustva u ovom formatu i nadam se da to može da mi posluži - dodao je Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading