NIKO NAS NE ZLOSTAVLJA VIŠE OD NAS SAMIH: Bivša Petra Graša otvorila dušu: "Sad sam slobodna od samoprezira"

Autor:

Zabava

14.11.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Martinović ogolila dušu pred svojom publikom

NIKO NAS NE ZLOSTAVLJA VIŠE OD NAS SAMIH: Bivša Petra Graša otvorila dušu: "Sad sam slobodna od samoprezira"

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Danijela Martinović nije se oglašavala nakon kraha ljubavi sa Petrom Grašom, a sada je odlučila da otkrije neke stvari o sebi o kojima nikada nije pričala ranije.

Naime, otkako je raskinula s Grašom, Danijela se nije oglašavala ali nedavno jeste dala intervju u kojem je komentarisala svoju odluku da se pored pevanja okuša i kao književnica, a tom prilikom iznela je i detalje o sebi za koje javnost do sada nije znala.

Republika

Foto: nstagram.com

Danijela Martinović i Petar Grašo dok su bili u ljubavi

- Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osećam, jer verovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja - navela je Danijela za Story i rekla da danas više nije tako.

Republika

Foto: Youtube

Danijela Martinović na početku pevačke karijere

- Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom - poručila je pevačica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading