Rasprodat koncert Petra Graša u Štark Areni! Pušten u prodaju i nivo 400, saopštili organizatori

Autor:

Zabava

04.11.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo rasprodao koncert.

Rasprodat koncert Petra Graša u Štark Areni! Pušten u prodaju i nivo 400, saopštili organizatori

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Petar Grašo

Koncert Petra Graša u beogradskoj Štark Areni, zakazan za petak, 11. novembar je rasprodat!

Karte za parter, fan pit i nivo 200 su rasprodate, zbog čega je, kako su saopštili organizatori, u prodaju pušten novi kontigent karata.

- U prodaji se sada nalazi i nivo 400, po ceni od 1500 i 1800 dinara. Do koncerta Petra Graša u Areni ostalo je nedelju dana, a kako su ulaznice rasprodate, odlučili smo da u prodaju pustimo i nivo 400, koji prvobitno nije bio u planu. Ovu odluku smo doneli zajedno sa Petrom, jer želimo da svim njegovim fanovima omogućimo da uživaju u njegovoj muzici i pesmama zajedno sa njim, sledećeg petka u Areni. Interesovanje je ogromno – saopštili su iz Skymusic-a, koji je zadužen za organizaciju ovog muzičkog spektakla.

Republika

Foto: Promo foto

Rasprodat koncert Petra Graša

Nakon rasprodatih najvećih koncertnih dvorana u Zagrebu, Puli, Ljubljani, Skoplju i drugim gradovima širom regiona, omiljeni pop muzičar sa ovih prostora uspešnu koncertnu godinu završiće upravo u Beogradu, a po svemu sudeći, pred nama je koncert za pamćenje.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading