POZNATI FUDBALER SE UBIO, A ONA JE PROŠLA PAKAO! Evo gde je i šta sada radi pevačica Ivana Stanić, konačno je našla svoju sreću! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njemu je pronašla utehu.

POZNATI FUDBALER SE UBIO, A ONA JE PROŠLA PAKAO! Evo gde je i šta sada radi pevačica Ivana Stanić, konačno je našla svoju sreću! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Ivana Stanić suočila se sa stravičnom sudbinom kada je njen dečko pre dve godine, fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

 

 

Ona je uspela da nakon svega pronađe utehu i ljubav svog života, fudbalera Vladimira Đilasa. Naime, Ivana je aktivna na društvenim mrežama na kojima se nedavno pohvalila fotografijama na kojima je u venčanici, a komentari podrške i čestitke su se samo nizali.

- Srećno.

- Prelepa si.

- Neka vas zauvek prati ljubav, zdravlje i sreća - bili su neki od komentara.

 

 

Podsetimo, javnost je pre dve godine šokirala vest da je nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Anderdlehta, Partizana, Vojvodine i mnogih drugih klubova, Miljan Mrdaković, izvršio samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading