DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Voditeljka se oglasila i otkrila šta se dogodilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2022

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelja zabrinula sve.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Voditeljka se oglasila i otkrila šta se dogodilo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević

Voditeljka Dušica Jakovljević se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju kojom je zabrinula sve svoje pratioce. Naime, Dušica je pokazala da je na infuziji što je preplašio javnosti, ali je ona objasnila o čemu se radi.

Ona je otkrila da prima vitamine i da se sprema za večerašnju emisiju koja počinje uskoro, kao i da je sve u redu, ali da joj koktel vitamina poboljšava imunitet.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević prima vitamine

Podsetimo, voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je prisustvovala humanitarnoj reviji fotografija, koja pomaže ženama obolelim od raka dojke.

- Žene koje se bore sa rakom su heroine. Divim im se! Ja sam uvek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bils na mamografiji! Osvestila sam se i zakazala za ponedeljak sve preglede, na koje ću vodim i ćerku od 15 godina. Naučite da cenite život pre nego što bude prekasno za to - rekla je tada voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading