BILI SMO NA MESTU GDE JE EKSPLODIRALA BOMBA! Grupa naših turista stigla iz Turske u Srbiju!

Autor:

Svet

14.11.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši turisti stigli u Srbiju.

BILI SMO NA MESTU GDE JE EKSPLODIRALA BOMBA! Grupa naših turista stigla iz Turske u Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Prvi autobusi sa putnicima iz Srbije koji su boravili u Istanbulu gde je juče eksplodirala bomba na Trgu Taksim stigli su noćas u Niš.

Mnogi od njih kažu da su u potpunom šoku zbog ranjavanja sugrađanke Dragene Ristić, a koju je geler pogodio u rame.

Putnici koji su stigli u grad kažu da su imali sreće jer su ranije krenuli za Srbiju jer bi se inače mnogi našli na ovom glavnom šetalištu. To su rano jutros potvrdili i iz agencije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Istanbul

Advokatica Dragana Milutinović navodi da su svi bili u neverici kada su čuli za eksploziju bombe.

- S prijateljima sam bila baš na tom mestu gde je ekplodirala bomba. Svi smo nekako osetili nelagodu zbog toga što se dogodilo. Ranjena sugrađanka nije išla sa našom grupom, ali nam je svakako žao šta je preživela, jadna žena. Mislim da nam je svima bilo predivno dok nismo čuli da ima mrtvih na trgu preko koga smo nešto ranije šetali - rekla je ona za Kurir.

Ranjenoj Nišlijki je geler prošao kroz rame i van je životne opasnosti. Kako je najavljeno, ona je trebalo sinoć da bude operisana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Istanbul

Jedan Nišlija navodi da je ranjena Dragana Ristić verovatno u Tursku došla avionom jer nije bila u ovoj, a ni u grupi koje je odvela još jedna agencija iz Niša.

- Jedan deo nas je išao autobusom preko agencija, a drugi sa aerodroma "Car Konstantin", zavisno od toga kome je kako odgovaralo da ispuni protekli produženi vikend - rekao je on.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Istanbul

Na trgu Taksim je bomba ekplodirala oko 16.20 sati, a turski zvaničnici su kazali da je jedna osoba uhapšena za koju se sumnja da je krivac za šest mrtvih i 81 ranjenu osobu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading