UHAPŠEN BIVŠI RUKOMETAŠ ZVEZDE: Na aerodromu mu pronašli HEROIN u gaćama!

Autor:

Sport

14.11.2022

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za sve navijače crveno-belih.

UHAPŠEN BIVŠI RUKOMETAŠ ZVEZDE: Na aerodromu mu pronašli HEROIN u gaćama!

Foto: EHF

Miloš Medenica, bivši rukometaš Crvene zvezde, uhapšen dok je čekao let za inostranstvo, a u donjem vešu mu je nađena kesica s drogom. Medenica se otimao prilikom hapšenja, pa će, osim za drogu, odgovarati i za napad na policiju.

Bivši rukometaš Crvene zvezde uhapšen je prošle sedmice na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon što mu je u gaćama pronađeno osam grama heroina. 

Izvor iz istrage otkrio je da je Medenica prošle nedelje došao na beogradski aerodrom, odakle je trebalo da otputuje u inostranstvo.

Dok je Medenica stajao u redu da čekira avionsku kartu, nervozno je cupkao nogom, često je izlazio iz reda i vraćao se. Policajcima koji patroliraju na aerodromu bilo je čudno njegovo ponašanje, a kad su mu zatražili dokumenta, Medenica je počeo da viče i da traži objašnjenje zašto mu policajci traže pasoš - priča sagovornik za "Informer", pa dodaje:

- Patrola ga je zatim zamolila da pođe s njima u službene prostorije, ali Medenica je u panici počeo nekog da poziva telefonom. Policajci su pokušali da mu oduzmu telefon, ali on je počeo da ih gura i da se otima. Budući da je korpulentan i veoma snažan, savladan je tek nakon što je došla specijalna jedinica koja obezbeđuje aerodrom.

Foto: MUP Srbije

Medenici je pronađeno osam grama heroina

Prilikom pretresa u službenim prostorijama, kod Medenice, u donjem vešu, otkrivena je jedna kesica u kojoj je bilo oko osam grama heroina, zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Protiv njega su podnete krivične prijave za nedozvoljeno posedovanje droge, kao i zbog ometanja policije u obavljanju službene radnje. Priveden je na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

Inače, Medenica je bio u žiži javnosti i 2014, kada je bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige. Naime, Antidoping agencija Republike Srbije objavila je da je srednji bek Crvene zvezde bio pozitivan na zabranjene supstance - karboksi THC i sibutramin (stimulans koji se nalazi u suplementima, ali i zelenom čaju).


Rukometni savez Srbije, koji je nadležan za postupanje u prvom stepenu u ovom slučaju, doneo je tada odluku o privremenoj suspenziji sportiste, do okončanja postupka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading