GORE OD OVOGA NE MOŽE: Teška povreda najvećeg pojačanja Crvene zvezde!

Autor:

Sport

05.11.2022

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalne vesti za crveno-bele.

GORE OD OVOGA NE MOŽE: Teška povreda najvećeg pojačanja Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Rukometaši Crvene zvezde su nedavno poraženi u derbiju Arkus lige od ekipe Partizana, a debakl u tom meču nije najgora vest za Zvezdine rukometaše.

Naime, veliko pojačanje crveno-belih iz Izraela, Rotem Segal završio je polusezonu zbog povrede stopala. On je povredu zaradio u 21. minutu derbija protiv Partizana za vikend ozbiljnije je prirode i zahteva mirovanje najmanje tri meseca.

Ovo je veliki udarac za ambicije crveno-belih, pošto je igra Zvezde dosta zavisila od izraelskog rukometaša.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda ima osam bodova posle sedam kola

Takođe, povreda nije mogla doći u gorem trenutku za izabranike Rarka Đurovića, pošto su posle Partizana, crveno-beli poraženi i od Metaloplastike, pa su sada vezali dva poraza u Arkus ligi. U meču sa Šapčanima, trener Crvene zvezde Ratko Đurković nije mogao da računa ni na mladog golmana Nikolu Perića zbog povrede ramena.

Crvenu zvezdu očekuje vrlo zgusnut raspored, pošto do kraja prve polusezone igraju još šest utakmica, a sigurno je da će njima nastupiti bez Sagala. U redovima beogradskog kluba se nadaju da bi Izraelac mogao da bude spreman za kraj sezone, kada bude krenuo rasplet u ligi.

Posle poraza od Metaloplastike, koja je trenutno prvoplasirana, Crvena zvezda se nalazi na deobi petog mesta, sa osam osvojenih bodova.

U narednom kolu, u Beograd stiže ekipa Dubočice, dok nakon toga Zvezdu očekuje gostovanje Topličaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading