Partizan PONIZIO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

29.10.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz koji će navijači Crvene zvezde dugo pamtiti.

Partizan PONIZIO Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Rukometaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 35:28 (22:12) u derbi meču 6. kola rukometne Arkus lige.

Rezultat na poluvremenu je bio već neverovatnih + 10 za crno-bele, a Crvena zvezda je do kraja samo uspela da smanji prednost ljutog rivala.

Crno-beli su tokom svih 60 minuta igrali kao u transu nošeni podrškom oko 1.500 gledalaca u dvorani na Banjici, u ambijentu koji vraća nadu u srpski klupski rukomet.

Tri beka crno-belih postigla su čak 25 golova na ovom susretu. Igrač utakmice bio je Uroš Kojadinović sa 10 golova, od toga četiri sa linije sedmeraca. Osam pogodaka postigao je Stefan Petrić, dok je kapiten Nikola Zečević stao na sedam. Na golu je neprelazan bio Andrej Trnavac sa 15 uspešnih odbrana, od toga jedan sa linije sedam metara.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Kojadinović, rukometaš Partizana

Kod očajne čete Ratka Đurkovića, kapiten Draško Nenadić je postigao šest golova, ali samo tri iz igre. Tunižanin Ramzi Majdub se četiri puta upisao u listu strelaca. Golmani gostiju Jelić i Gemaljević ukupno su imali osam odbrana.

Rukometaše Partizana naredne nedelje očekuje dvomeč EHF kupa u Beogradu sa H71, timom sa Farskih Ostrva. Posle toga ih u domaćem prvenstuvu čeka gostovanje ekipi Dubočice. Sa druge strane, Crvena zvezda će u sledećem kolu dočekati ekipu Metaloplastike, a zatim će i crveno-beli na svom terenu ugostiti Duboč

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading