PARTIZAN I ZVEZDA U BORBI ZA BODOVE: Na programu novi večiti derbi, cela Srbija će moći da ga gleda!

Autor:

Sport

29.10.2022

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će se na kraju radovati?

PARTIZAN I ZVEZDA U BORBI ZA BODOVE: Na programu novi večiti derbi, cela Srbija će moći da ga gleda!

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Crvene zvezde

Rukometaši Partizana i Crvene zvezde odigraće u subotu od 18 časova novi večiti derbi.

Klubovi u ovaj meč ulaze sa istim učinkom - posle pet odigranih kola imaju po četiri pobede i jedan poraz. Ipak, crno-beli se nalaze na petom mestu, dok je večiti rival poziciju iznad.

Utakmica će se odigrati u hali SC Voždovac na Banjici, a cela Srbija moći će da je prati u direktnom prenosu. Susret će prenositi dve televizije - RTS 2 i Arena Sport 8. 

Partizan je u dosadašnjem toku sezone pobeđivao Radnički iz Kragujevca (32:31), Jugović (27:22), Rudar iz Kostolca (37:26) i Šamot (31:26), dok je jedini poraz upisao protiv Metaloplastike pred svojim navijačima (31:36).

Crvena zvezda je trijumfalno izlazila iz mečeva protiv pančevačkog Dinama (35:33), Jugovića (33:28), Rudara iz Kostolca (35:22) i Šamota (30:22), dok je jedini poraz doživela u drugom kolu na gostovanju kragujevačkom Radničkom (30:29).

Novi večiti derbi sudiće Novosađanin Ivan Mošorinski i Zrenjaninac Aleksandar Pandžić, dok će delegat biti Ivan Mandić iz Beograda.

Republika

Foto: Starsport

RK Partizan na derbiju 2020. godine

 

Republika

Foto: Starsport

RK Crvena zvezda na derbiju 2020. godine

 

Trenutno stanje na tabeli rukometne lige Srbije izgleda ovako:

Vojvodina 10, Metaloplastika 10, Dinamo Pančevo 10, Crvena zvezda 8, Partizan 8, Dubočica 6, Radnički Kragujevac 6, Obilić 6, Jugović 3, Šamot 3, Topličanin 2, Kikinda 2, Proleter Zrenjanin 2 i Rudar Kostolac 0.

Već su odigrana tri meča šestog kola na kojima su postignuti sledeći rezultati:

Jugović - Vojvodina 22:30

Dinamo - Kikinda 28:25

Šamot - Dubočica 24:31

Pored Partizana i Zvezde, u subotu od 18 časova sastaće se i Radnički i Proleter, pola sata kasnije na teren će Metaloplastika i Obilić, dok će od 19 časova igrati Rudar i Topličanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading