BIĆE VRELO NA TRIBINAMA: Devojka Luke Vildoze je prava BOMBA! "Delije", spremite se, zanosna Ainara uskoro u "Pioniru"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

18.10.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinca svuda prati njegova lepša polovina.

BIĆE VRELO NA TRIBINAMA: Devojka Luke Vildoze je prava BOMBA! "Delije", spremite se, zanosna Ainara uskoro u "Pioniru"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/ainarag.t

Crvena zvezda dobila je veliko pojačanje u Luki Vildozi, a uz Argentinca u Beograd stiže i njegova lepša polovina, Ainara Hihon.

Atraktivna devojka iz Španije u vezi je sa novim igračom Zvezde, a sudeći po njenom Instagram profilu i zajedničkoj fotografiji koju je objavila u avgustu prošle godine, oni su već neko vreme srećno zaljubljeni.

Ainara je ljubitelj fitnesa, a deluje da navija za Sevilju. Da li će zavoleti Crvenu zvezdu ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno, na tribinama će biti vrelo i "Delije" će moći da uživaju u njenoj lepoti.

Ovako izgleda Ainara Hihon:

 

Luka Vildoza poslednje je pojačanje Zvezde i bilo je dosta polemika da li će na kraju potpisati ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana. Baskonija je zahtevala odštetu, ali je Argentinac ipak završio u Beogradu gde se obavezao Zvezdi na dve godine i mogao bi da debituje upravo protiv Baskonije. 

- Uzbuđen sam zbog dolaska. Gledao sam utakmice Crvene zvezde na početku sezone, igrao sam ovde, bilo je teško. Tako da jedva čekam da zaigram. Strast i vatrenost je slična među nama, sa borbenošću na apsolutno svakoj utakmici. Mislim da ću ovde dobro da se uklopim - rekao je Vildoza po dolasku.

Vildoza je postao prvi Argentinac u dresu Zvezde u koju je došao iz Milvoki Baksa. Ponikao je i napravio je prve košarkaške korake u Kilmesu u rodnoj Argentini, a najveće uspehe pravio je sa Baskonijom sa kojom je 2020. osvojio ACB ligu, ali i nacionalnim timom sa kojim je godinu dana ranije stigao do srebrne medelja na Svetskom prvenstvu u Kini. Bio je deo i Njujork Niksa za koji ipak nije odigrao niti jedan meč zbog povrede koju je doživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading