IZNENADNI PROBLEM: Zvezda u Vitoriji bez važnog igrača - Vlada Jovanović mora da pronađe alternativno rešenje!

Autor:

Sport

18.10.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski i regionalni šampion nalazi se pred velikim iskušenjem u narednim danima.

IZNENADNI PROBLEM: Zvezda u Vitoriji bez važnog igrača - Vlada Jovanović mora da pronađe alternativno rešenje!

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Košarkaše Crvene zvezde ove nedelje očekuje dupli evroligaški program. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića nalaze se na "španskoj turneji" gde će odigrati dva susreta. Prvi meč zakazan je za sredu 19. oktobra kada će u Vitoriji sa početkom od 20.30 časova gostovati ekipi Baskonije, a dva dana kasnije (petak 21. oktobar) sledi gostovanje u španskoj prestonici i meč sa madridskim Realom (20.45h).

Pre samo nekoliko dana klub sa Malog Kalemegdana je u svoje redove doveo veliko pojačanje. U pitanju je argentinski reprezentativac Luka Vildoza od koga mnogo očekuju u redovima crveno-belih. 

Dolazak prvog argentinskog košarkaša u redove srpskog i regionalnog šampiona ispraćen je zahtevom njegovog poslednjeg evropskog kluba, ekipe Baskonije da se navedeni transfer stopira do isplate obeštećenje klubu iz Vitorije, ali i pored svega navedenog sa Malog Kalemegdana je stigla informacija da je klub dobio "Pismo odobrenja" od strane FIBA organizacije, ali i pored navedenog Luka Vildoza će još morati da sačeka do debija u crveno-belom dresu.

Kako prenosi "Eurohoops.net" Argentinac neće moći da nastupi u duelu protiv svog bivšeg kluba pošto nije registrovan za Crvenu zvezdu za ovu evroligašku rundu.

Foto: KK Crvena zvezda

Luka Vildoza - u Vitoriji neće moći da pomogne svojim novim saigračima

 

Kako se navodi rok za registraciju istekao je u ponedeljak 17. oktobra u 18 časova.

Međutim, ipak postoji mogućnost da Vildozu vidimo u dresu Crvene zvezde tokom španske turneje, pošto rok za registraciju igrača za narednu četvrtu rundu ističe u četvrtak 20. oktobra, odnosno dan pred duel protiv kraljevskog kluba.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading