EVROLIGA OVO NE PAMTI: Velika nula u Madridu, očajni Branko Lazić na meti podsmeha posle Reala! (FOTO)

Autor:

Sport

22.10.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva partija ne viđa se tako često.

EVROLIGA OVO NE PAMTI: Velika nula u Madridu, očajni Branko Lazić na meti podsmeha posle Reala! (FOTO)

Foto: Starsport

Branko Lazić

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su poraženi od Reala u Madridu rezultatom 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12) u četvrtom kolu Evrolige. Bio je ovo novi neuspeh čete Vladimira Jovanovića koja je i dalje bez pobede u ovoj evroligaškoj sezoni.

Trener Zvezde istakao je da njegov tim nije zaslužio ovako ubedljiv poraz, "Delije" su izgubile strpljenje, a na meti kritika našao se kapiten, Branko Lazić.

Definitivno, sa razlogom!

Lazić je protiv Reala uspeo skoro pa nemoguće. Za 17 minuta i pet sekundi na terenu, kapiten Crvene zvezde nije imao apsolutno nikakav učinak!

Nula mu je stajala u svim statističkim kolonama, osim indeksa korisnosti koji je bio minus 12.

Republika

Foto: Printscreen/Euroleague

Statistika Crvene zvezde protiv Reala

Lazić nije šutirao na koš, nije imao niti jedan skok ili asistenciju, čak nije ni fauliran, ali nije ni napravio faul. Nije imao ukradenu, ni izgubljenu loptu, nikoga nije blokirao, ali nije bio ni blokiran. Kada se sve sabere i oduzme, te kada se vidi da je na terenu proveo skoro pola utakmice, ovaj učinak dobija na značaju jer će se teško ponoviti.

Posle meča, Lazić se našao na meti podsmeha navijača Crvene zvezde, a definitivno je da je kapiten tima sa Malog Kalemegdana u katastrofalnoj formi od starta sezone.

 

 

Protiv Efesa postigao je pet poena, Panatinaikosu ih je dao šest, a Baskoniji dva. Na sva tri meča indeks korisnosti bio mu je nula, tako da je Lazić i ove sezone jedan od statistički najslabijih košarkaša Evrolige.

Šta vi mislite, da li će neko u nastavku sezone ponoviti partiju Branka Lazića sa meča protiv Reala?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading