STRPLJENJE JE NA IZMAKU: Delije više ne žele da ćute - uputile su jasnu poruku!

Autor:

Sport

22.10.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi evroligaški susret i novi poraz, prouzrokovali su salvu negativnih komentara pristalica crveno-belih.

STRPLJENJE JE NA IZMAKU: Delije više ne žele da ćute - uputile su jasnu poruku!

Foto: Starsport

Nakon četiri odigrana susreta u okviru ovosezonske Evrolige, košarkaši Crvene zvezda i dalje ne znaju sa trijumf. Bolji od izabranika trenera Vladimira Jovanovića bili su košarkaši madridskog Reala koji su slavili rezultatom 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12), a pristalice kluba sa Malog Kalemegdana posebno su nezadovoljni igrom koju su i ovoga puta prikazali njihovi ljubimci.

Crvena zvezda je samo polovinom trećeg perioda igre uspela da rezultatski pripreti domaćinu. Nakon preciznog šuta Bena Bentila za tri poena crveno beli su stigli na dva poena zaostatka (42:44), ali je domaćin u nekoliko narednih minuta serijom 10:0 i definitivno prelomio ovaj susret i rešio pitanje pobednika.

Sve navedeno izazvalo je veliki broj reakcija pristalica crveno-belih, a potpuno je jasno da se u najvećoj meri na meti Delija našao trener Vladimir Jovanović.

 

Pored mladog trenera bilo je negativnih komentara upućenih i na račun kapitena Branka Lazića koji od starta nove sezone ne pruža partije po kojima je dugi niz godina prepoznatljiv.

Foto: Twitter.com/printscreen

Na meti besnih navijača našao se i kapiten Branko Lazić

 

Međutim, bilo je i onih koji na trenutna ostvarenja, kao i budućnost, gledaju sa pozitivnije strane.

Foto: Twitter.com/printscreen

Optimizam ipak ne napušta Delije

 

Da podsetimo, košarkaši Crvene zvezde su od starta sezone u evroligaškoj konkurenciji na četiri odigrana meča ostvarili isto toliko poraza. Bolji od crveno-belih bili su Anadolu Efes (59:72), Panatinaikos (75:77), Baskonija (75:91) i madridski Real (56:72). Priliku za prvi ovosezonski trijumf Crvena zvezda će imati u petak 28. oktobra kada će u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati ekipi minhenskog Bajerna koja kao i srpski i regionalni šampion ne zna za uspeh na startu sezone 2022/23.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading