Motiv više za crveno-bele: Zvezda BEZOBRAZNO POTCENJENA pred gostovanje Realu!

Autor:

Sport

21.10.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Vladimira Jovanovića moraće da spremi odgovor na terenu.

Motiv više za crveno-bele: Zvezda BEZOBRAZNO POTCENJENA pred gostovanje Realu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtom kolu Evrolige ekipi Reala u Madridu.

Tim sa Malog Kalemegdana loše je počeo sezonu, te posle tri kola ima isto toliko poraza. Real je krenuo malo bolje, pa ima jedan trijumf i dva neuspeha, ali je i pored toga favorit u meču protiv Zvezde.

Ipak, kladionice su bezobrazno potcenile izabranike Vladimira Jovanovića pa je prosečna kvota na trijumf beogradskih crveno-belih 6.80.

Kvota na pobedu Reala je mizerna i iznosi 1.11, te se sa pravom treba zapitati da li su bukmejkeri potcenili Zvezdu, precenili "kraljevski klub" ili je ovo realnost.

Republika

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

 

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je i trener Zvezde, Vladimir Jovanović:

Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu, i još pojačana sa nekoliko izvanrednih individualaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Za početak želimo da odigramo dobru utakmicu, bolju od one prethodne u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo - rekao je Jovanović.

Na njegove reči nadovezao se i kapiten, Branko Lazić:

- O Realu ne treba trošiti reči, izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji od bekova do centara. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo za šta će to biti dovoljno u ovom trenutku - istakao je Lazić.

Šta vi mislite, da li je Crvena zvezda potcenjena?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading