VEČITI IZREŠETANI Evroliga sipa so na ranu "Grobarima" i "Delijama" posle katastrofalnog pocetka

Autor:

Sport

20.10.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je još ovo falilo posle užasnog starta.

VEČITI IZREŠETANI Evroliga sipa so na ranu "Grobarima" i "Delijama" posle katastrofalnog pocetka

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana krenuli su u novu sezonu Evrolige daleko ispod očekivanja.

Po tri poraza "večitih" u prva tri kola definitivno ne mogu da zadovolje navijače, a zanimljivo je i to da je Baskonija bila dželat oba beogradska kluba.

Španski klub krenuo je fenomenalno u novu sezonu, pa je od starta upisao tri pobede, ali i oborio dva rekorda. Sa 17 ubačenih trojki protiv Partizana Baskonija je izjednačila broj pogođenih šuteva za tri u Evorligi, a već je protiv Zvezde sa 19 trojki taj rekord oborila.

Šutersku kliniku imali su košarkaši Baskonije u ova dva meča, a ako gledamo i utakmicu protiv Valensije izabranici Đoana Penaroje ubacili su čak 44 trojki, što je prosečno 14,6 po meču!

Republika

Foto: KK Partizan

Detalj sa meča Baskonija - Partizan

 

Najistaknutiji pojedinac na ovim utakmicama bio je Markus Hauard. Pogodio je Hauard protiv Partizana čak osam trojki, dok je na meču sa Zvezdom jednom manje bio precizan van linije 6.75. Nije samo on bio raspoložen, portiv tima sa Malog Kalemegdana više igrača je pogađalo trojke. Crveno-belima je četiri trojke ubacio Tompson, Homes tri, Marinković dve, Kostelo dve i Gedraitis jednu.

Ovaj podatak definitivno nisu želeli da čuju navijači Crvene zvezde i Partizana kojima će činjenica da je Baskonija baš protiv njihovih klubova obarala rekorde doći kao so na ranu. 

Priliku da isprave propušteno beogradski crno-beli imaće protiv Virtusa (četvrtak, 20.30), dok će njihov večiti rival imati teži zadatak, pa će prvu pobedu tražiti protiv Reala u Madridu (petak, 20.45).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading