Belivukov klan izneo teške optužbe na račun inspektora Stolića! MIKSA: Rekao je da će me zgaziti kao VAŠKU!

Autor:

Hronika

20.10.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Šejić, član bande Veljka Beluvuka, u svojoj odbrani kazao je da je preživeo torturu od inspektora SBPOK-a, a posebno od Božidara Stolića koji ga je zverski tukao

Belivukov klan izneo teške optužbe na račun inspektora Stolića! MIKSA: Rekao je da će me zgaziti kao VAŠKU!

Foto: ST/D. KADIĆ

Aleksa Šejić u svojoj odbrani kazao je da je preživeo torturu od inspektora SBPOK-a, a posebno od Božidara Stolića koji ga je zverski tukao, prema njegovim navodima.

- Hteli su da optužujem Miksu, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za razna dela. Pretili su mi da će da oduzmu moju braću od bake i zvali su Centar za socijalni rad na šta sam ja pristao da optužim Miksu i potpišem to što su spremili protiv Mikse. Pretili su mi da će me udaviti u jezeru. Skidali su me golog i snimali, a uhapsili su me u parku. Božidar Stolić me je pesnicama udarao u leđa po bubrezma, a onda i metalnom drškom - rekao je Šejić izvinivši se i okrivljenom Tadiću što ga je navodno nevinog uvukao u sve.

Pre njega je Stolića prozvao i Milovan Tadić Miksa koji je kazao da je Šejić njega optužio pod pritskom policije i tužilaštva, tvrdeći da je nevin u ovom slučaju. Bivšeg inspektora Stolića, kojeg inače klan zove" trojanski konj", Miksa je optužio za strahovte pretnje. 

- Dok sam u tunelu čekao kod pritvora prišao mi je inspektor, skinuo mi kapuljaču sa glave. Rekao mi je: "Zgaziću te kao vašku". To je bio Božidar Stolić - kazao je Miksa. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading