STATISTIKA NE LAŽE: Partizan je šesti u Evroligi, Zvezda tek na 14. mestu!

Autor:

Sport

20.10.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su obe ekipe krenule u evroligašku sezonu sa tri poraza, čini se da, makar po ovoj statistici, navijači Partizana imaju više razloga za zadovoljstvo.

STATISTIKA NE LAŽE: Partizan je šesti u Evroligi, Zvezda tek na 14. mestu!

Foto: Starsport

Crno-beli su na startu doživeli poraze od Albe, Baskonije i Armanija, dok su crveno-beli izgubili svoje mečeve od Efesa, Panatinaikosa i takođe Baskonije.

Ipak, jedan podatak upada u oko, a on može mnogo više da raduje navijače Partizana.

Posle završenih 6. kola Evrolige, Partizan se po ukupnom indeksu korisnosti nalazi na šestoj poziciji, dok je Zvezda u donjem delu tabele, odnosno četrnaesta.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana posle poraza od Armanija

"Parni valjak" za sada ima ukupan indeks od 283, što im je bilo dovoljno za visoko šesto mesto, sa prosekom od 94.3 indeksna poena. Ispred crno-belih se nalaze samo Alba, koja sa 111 poena u proseku drži prvo mesto, Olimpijakos, Baskonija, Efes i Fenerbahče.

Crvena zvezda je na 14. poziciji, a crveno-beli su do sada skupili 221 indeksni poen, odnosno 73.7 u proseku. Gori od Zvezde su samo Panatinaikos, Asvel, Virtus i Bajern, koji je ubedljivo poslednji sa samo 65 indeksnih poena u proseku.

Priliku da dođu do prvih pobeda u sezoni i većeg proseka indesknih poena "večiti rivali" imaju već danas i sutra. Partizan u Areni dočekuje ekipu Virtusa iz Bolonje, dok će izabranici Vladimira Jovanovića imati mnogo teži zadatak, pošto u petak gostuju Realu u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading