JEDVA ČEKA DA ISTRČI NA PARKET: Bili Beron se u utorak VRAĆA u Beograd!

Autor:

Sport

17.10.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Amerikanac tik pred povratak u prestonicu Srbije.

JEDVA ČEKA DA ISTRČI NA PARKET: Bili Beron se u utorak VRAĆA u Beograd!

Foto: Starsport

Bivši bek Crvene zvezde Bili Beron

Košarkaš Milana Bili Beron u utorak uveče imaće poseban motiv. Beron se vraća u Beograd pošto će sa manekenima izaći na megdan Partizanu u okviru 3. kola Evrolige, a u razgovoru za "Mozzartsport" poručio je da jedva čeka da meč počne.

- Kada sam bio u Crvenoj zvezdi, mečevi protiv Partizana su mi bili najzanimljiviji. Najupečatljiviji u karijeri. Sama atmosfera u timu pred početak meča je nešto što nikada neću zaboraviti - naveo je sjajni šuter, a potom je dodao:

Naviru mi sećanja, mnogo toga mi pada na pamet kada pomislim o vremenu u Zvezdi. Osvojene titule verovatno odmah izbiju na vrh i izmame sreću. Imali smo kao tim mnogo uspeha, što mi je pomoglo da napredujem u karijeri. Ne čujem se redovno sa bivšim saigračima, tek s vremena na vreme, ali uvek ću ceniti period koji smo proveli zajedno kao ekipa koja je pobeđivala.

Berona u "Štark areni" čeka zanimljiv okršaj sa Kevinom Panterom, njegovim bivšim saigračem sa Malog Kalemegdana.

Kevin Panter igra sjajnu košarku i moraću da se fokusiram na njega - reči su miljenika "Delija", Bilija Berona.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

Duel Partizan - Milano na programu je od 20 časova i 45 minuta, a crno-beli će pokušati u grotlu naše najveće dvorane da upišu prvi evroligaški trijumf. Beron će dati sve od sebe da ih spreči u tome...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading