DŽON HOLAND ZAPRETIO VEČITOM RIVALU: Grišću sve redom, POJEŠĆU i Partizan!

Autor: Marija Stefanović

Sport

27.09.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoštreni smo da pobeđujemo u svim utakmicama, kako protiv Partizana tako i protiv ostalih klubova, reči su jednog od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta.

DŽON HOLAND ZAPRETIO VEČITOM RIVALU: Grišću sve redom, POJEŠĆU i Partizan!

Foto: KK Crvena zvezda

Džon Holand protiv Kluža

Zvezdin pitbul Džon Holand naoštren je da grize protivnike, a posebno večitog rivala Partizana! Novi košarkaš crveno-belih postao je poznat široj javnosti prošle godine kada je u dresu Burse razbio Partizan u Areni u osmini finala Evrokupa, a zatim je ubedljivu partiju pružio i protiv Cedevite Olimpije. Međutim, navijači posebno pamte njegov intervju tokom duela u Ljubljani, kada je počeo da laje u mikrofon, i tom prilikom je poručio: "Mi smo psi, mi smo psi, ali ne obični psi. Mi smo autsajderi, ali nije nas briga. Mi smo pitbulovi."

Novo krilo kluba s Malog Kalemegdana u razgovoru za Republiku poručilo je da i u  Zvezdinom dresu želi da nastavi s dobrim partijama.

- Utakmica s Partizanom prošle godine bila je posebna. Odigrali smo fenomenalno i ubedljivo slavili, sada želim da se ponovi ista situacija. Naravno, ne samo protiv crno-belih već protiv svih ostalih klubova. Naoštreni smo da rušimo sve redom, želim da grizemo - objasnio je Holand.

Foto: Starsport

Džon Holand protiv Partizana

Američki košarkaš koji vuče poreklo iz Portorika sarađivao je prošle godine sa Dušanom Alimpijevićem, a sada mu je trener Vladimir Jovanović. On je istakao da mu je poznata srpska škola košarke.

- Dušan i Vlada su dva različita tipa totalno. Svaki je poseban na svoj način, ali imaju veliko znanje. Dobro smo radili i kod jednog, a i sad kod drugog. Mada to je srpska škola košarke, tako da mi neće biti teško da se prilagodim - objasnio je Džon.

Iako je tek nedavno stigao u Beograd, Holand kaže da mu nije bilo teško da se snađe u srpskoj prestonici.

- Uspeo sam da obiđem grad. Bio sam na Kalemegdanu, tamo mi se mnogo sviđa. Takođe, sviđaju mi se restorani u Beogradu i hrana, veoma je ukusna. Dobro je što u svakom trenutku mogu da odem negde na ručak, sve radi i sve je otvoreno. Samo mi se gužva u saobraćaju nikako ne sviđa, na to ne mogu još da se naviknem - zaključio je reprezentativac Portorika.

Holand je u Crvenu zvezdu stigao u julu iz Burse, a sa crveno-belima će probati da pruži dobre partije i ponovi uspehe Zvezde iz prošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading