GLASNO SE SVAĐAM I GLASNO VOLIM, ALI NISAM AGRESIVAC! Marija Šerifović progovorila o INCIDENTU, pa priznala da ide kod TERAPEUTA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.09.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otvoreno progovorila o svemu.

GLASNO SE SVAĐAM I GLASNO VOLIM, ALI NISAM AGRESIVAC! Marija Šerifović progovorila o INCIDENTU, pa priznala da ide kod TERAPEUTA! (VIDEO)

Foto: Republika

Marija Šerifović pojavila se večeras na promociji knjige naše poznate nutricionistkinje, a ovom prilikom govorila je o ishrani, mršavljenju i svom putu do željene kilaže.

 

Marija se ovom prilikom osvrnula i na incident koji se nedavno dogodio u centru grada, kada je parkirala automobil nasred ulice i rukama iz sve snage udarala u njega, dok je iz sveg glasa psovala, a snimak ovog događaja brzinom svetlosti se proširio društvenim mreža.

Kako kaže, nije joj se mnogo puta dešavala "žuta minuta", ali kada jeste, to je bilo zbog veoma teških životnih situacija.


- Jako retko, nije mi se to desilo sve ukupno pet puta u životu. To su uglavnom bile užasno teške i stresne situacije, koje nekad hendlujem ovako, nekad onako. Kao osoba od krvi i mesa koja iz dana u dan se trudi da bude sve bolja i bolja, koja radi na sebi, što sama sa sobom, što sa ljudima oko sebe, što sa terapeutom već punih 20 godina, trudim se da nađem najadekvatnije načine da savladavam život iz dana u dan. Pisali ste da sam agresivac, ali ja sam samo glasna. Glasno se svađam, glasno volim, glasno govorim - priznala je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading