BEOGRAD I SRBIJA TO ZASLUŽUJU! Luka Mitrović: Partizan najveći rival, oba kluba gde im je mesto, u EVROPSKOJ ELITI (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Crvene zvezde govorio o narednoj sezoni u kojoj ćemo gledati večiti derbi u Evroligi.

BEOGRAD I SRBIJA TO ZASLUŽUJU! Luka Mitrović: Partizan najveći rival, oba kluba gde im je mesto, u EVROPSKOJ ELITI (FOTO)

Foto: Starsport

Luka Mitrović

Luka Mitrović (29), jedan od najiskusnijih košarkaša Crvene zvezde, koji je osvojio po četiri ABA lige i Superlige Srbije istakao da će svakako Partizan biti najveći rival.

- Nova sezona, polako se spremamo za start, verujem da će biti najzanimljivija u poslednjih nekoliko godina. Očekuju nas i večiti derbiji u Evroligi, Beograd i Srbija to zaslužuju, oba kluba su tamo gde im je mesto, u evropskoj eliti - rekao je Mitrović za "Tanjug".

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Luka Mitrović na jednom od treninga za novu sezonu

Vlasnik pet trofeja u Kupu Radivoja Koraća veruje da će trener Vladimir Jovanović moći da uklopi tim sa dosta novih igrača.

- Radimo, uigravamo se, sezona je duga, bitno je da smo dobro pokriveni na svim pozicijama. Znam šta se od mene očekuje, prirodno je, pogotovo u ovim godinama i sa iskustvom koje imam - istakao je Luka.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Vladimir Jovanović

Krilni centar smatra da je najvažnije da ekipu zaobiđu povrede, a da će na parketu dati sve oid sebe da se ispune ciljevi i obraduju navijači.


- Posle svih ovih godina u košarci shvatio sam da je najvažniji sadašnji trenutak. Upravo tako i treniram, razmišljam, ali naravno da očekujem sve najbolje od sezone koja je pred nama - zaključio je jedan od najvećih ljubimaca Delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading