SPREMAN JE DA PREUZME SVU ODGOVORNOST: Nerealan je osećaj ponovo biti u Zvezdi!

Autor:

Sport

21.09.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je prošlost i konalno može da se stavi na raspolaganje trenuru Vladimiru Jovanoviću.

SPREMAN JE DA PREUZME SVU ODGOVORNOST: Nerealan je osećaj ponovo biti u Zvezdi!

Foto: Starsport

Godinama unazad navijači Crvene zvezde nadaju se da će se vratiti na Mali Kalemegdan i ponovo obući opremu crveno-belih boja.

Ovoga leta se to konačno i dogodilo, a sada nakon povrede zadobijene tokom učešća reprezentacije na Eurobasketu, Nemanja Nedović konačno može maksimalno da se posveti obavezama u Crvenoj zvezdi.

- Nerealan je osećaj ponovi biti u Zvezdi. Sada kada sam prilazio, vratila su se sećanja. I dalje nisam svestan da sam tu. Kada prvi put budem istrčao pred navijače i budem odigrao prve minute, verovatno ću postati svestan - objasnio je Nemanja Nedović svoja osećanja nakon povratka u klub u kojem je košarkaški prohodao.

 

Objasnio je Nedović i kakvo je stanje povrede, tj. u kom pravcu ide oporavak:

- Odradio sam svoj plan oporavka dok je ekipa bila u Turskoj. Lagano ću da se uvodim u rad. Mogao sam ja i ranije da počnem, ali nije bilo potrebe za žurbom. Ne treba meni puno, ja sam već bio u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Ako mogu da kažem, biću top za prvo kolo - istakla je nova uzdanica trenera Vladimira Jovanovića.

Za kraj, mnogi smatraju da će upravo on biti vođe ovog novog tima kluba sa Malog Kalemegdana:

- Mislim da imam dovoljno iskustva da budem vođa. Pripremam se u glavi za to. Znam da to ovde nije lako i sve to sam uzeo u obzir kada sam odlučio da se vratim. Mislim da sam dovoljno zreo za sve to i jedva čekam - zaključio je Nemanja Nedović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading